Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-08@12:45:56 GMT

5 هیات ورزشی بی رییس در کرمانشاه!

تاریخ انتشار: ۲ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۵۵۳۸۴

5 هیات ورزشی بی رییس در کرمانشاه!

ایسنا/کرمانشاه طبق دستورالعمل مربوط به هیات های ورزشی، پس از پایان دوره ریاست هر فرد در یک هیات ورزشی می‌توان تا زمان برگزاری انتخابات برای آن سرپرست انتخاب کرد و اداره هر هیات با سرپرست هم تنها می تواند برای دو دوره – هر دوره به مدت سه ماه – باشد، اما در کرمانشاه این شرایط برای تعدادی از هیات های ورزشی بگونه دیگری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درحال حاضر پنج هیات ورزشی در کرمانشاه مدتهاست که با سرپرست اداره می شوند و هرچند مدت اداره آنها با دو دوره سرپرستی هم به اتمام رسیده، اما انتخاباتشان برگزار نشده است.

به گزارش ایسنا، هیات نجات غریق یکی از این هیات است که آخرین انتخابات آن پاییز سال 1398 برگزار و شادی قیاسی به عنوان رئیس این هیات انتخاب شد، اما حدود یکسال بعد یعنی بهمن سال 1399، قیاسی به عنوان نایب رئیس فدراسیون نجات غریق منصوب و همین باعث شد تا از ریاست هیات استان کناره گیری کند.

 طی مدت 10 ماه گذشته، برای این هیات ورزشی دو سرپرست انتخاب شده و پس از دوره سه ماهه مجتبی زاهدی، حدود 10 روز پیش علیرضا صیدی به عنوان سرپرست جدید این هیات انتخاب شد. جمعا می توان گفت که این هیات ورزشی در طول مدت 10 ماه گذشته تنها به مدت سه ماه سرپرست داشته و اینکه در هفت ماه دیگر چگونه اداره شده، جای سوال دارد.

هیات  دیگری که مدت زیادی است که با سرپرست اداره می شود، هیات ورزش ناشنوایان استان است. هیاتی که سال گذشته محمد نوروزیان رئیس آن به دلیل انتقادات زیادی که جامعه ورزش ناشنوایان از عملکردش داشتند از سمت خود استعفا کرد و پس از آن حکم سرپرستی این هیات به  نام توران قره ویسی نایب رئیس این هیات زده شد.

هرچند باید اذعان کرد طی 10 ماه گذشته توران قره ویسی در سمت سرپرستی این هیات بسیار فعال و کوشا بوده، اما در مجموع این هیات ورزشی هم مدت زیادی است بدون رئیس مانده و باید سریعتر تعیین تکلیف شود، زیرا سرپرست این هیات هم بیش از دو دوره قانونی خود در این سمت بوده است.

هیات شمشیر بازی نیز دیگر هیاتی است که اواخر سال گذشته دوره ریاست چهار ساله بابک ترابی در آن به اتمام رسید و نایب رئیس بانوان این هیات به عنوان سرپرست آن منصوب شد، اما علیرغم مشکلات ریز و درشتی که این هیات ورزشی با آن گریبانگیر است، اما هنوز انتخابات آن برگزار نشده است.

 انتخاب شورش فرامرزی به عنوان رئیس جدید هیات تیراندازی در تیرماه امسال درحالی که همان زمان ریاست هیات شطرنج را نیز برعهده داشت، باعث شد تا از سمت خود در هیات شطرنج استعفا دهد و این هیات نیز اکنون شش ماهی است بلاتکلیف مانده است. 

و اما شاید یکی از عجیب ترین شرایط هیات های ورزشی در ایران مربوط به هیات هاکی کرمانشاه باشد، هیاتی است که بیش از دو سال است با سرپرست اداره می شود!

دوره ریاست جواد رضایی تبار بر هیات هاکی کرمانشاه، پاییز سال 1398 به اتمام رسید و از آن زمان تاکنون این هیات در یک بلاتکلیفی عجیب به سر می برد و نه سرپرست آن مشخص است و نه زمان برگزاری انتخاباتش.

علیرضا صیدی رئیس گروه ورزش قهرمانی و حرفه ای اداره کل ورزش و جوانان استان در پاسخ به سوالاتی در خصوص چرایی تاخیر در برگزاری انتخابات ریاست این هیات های ورزشی به ایسنا گفت: طبق قانون هیات های ورزشی هر هیات می تواند دو دوره و به مدت شش ماه با سرپرست اداره شود، اما مشکلاتی همچون تاخیر در زدن ابلاغ سرپرست ها و فرخوان هایی که برای ثبت نام کاندیدها داده می شود، برگزاری انتخابات را به عقب می اندازد.

وی در پاسخ به سوالی در باره زمان برگزاری انتخابات این هیات های ورزشی هم گفت: انتخابات هیات شمشیربازی به زودی برگزار می شود، اما برای سایر هیات های ورزشی یا درحال انجام فرآیندها برای برگزاری مجمع هستیم و یا منتظر تعیین زمان از سوی فدراسیون.

رئیس گروه ورزش قهرمانی و حرفه ای اداره کل ورزش و جوانان استان در رابطه با وضعیت انتخابات هیات هاکی هم گفت: برای برگزاری این هیات مکاتبات بسیار زیادی را با فدراسیون داشته ایم و حتی موضوع را به وزارتخانه هم اعلام کرده ایم، اما متاسفانه  تمایلی از سوی فدراسیون مربوطه برای برگزاری انتخابات هیات کرمانشاه  نمی بینیم.

اینکه نبود رییس می تواند کاهش قدرت و سیر نزولی یک رشته ورزشی را به همراه داشته باشد، موضوعی است که در تعدادی از هیات های ورزشی کرمانشاه دیده می شود.

علیرضا صیدی دراین رابطه هم عنوان کرد: می پذیریم که حضور یک رئیس در راس هر هیات ورزشی می تواند به انجام برنامه ریزی و اجرای شرح وظایف و در نهایت رشد آن رشته ورزشی منتهی شود، اما مانع اصلی در عدم برگزاری انتخابات تعدادی از این هیات های ورزشی مشکلاتی است که در روند فرآیند انتخابات آنها بوجود می آید.

انتهای پیام   

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی ورزشی هیات های ورزشی استان ها كرمانشاه انتخابات مجامع انتخاباتی فدراسیون های ورزشی هاكي شطرنج نجات غريق شمشيربازي ورزش ناشنوایان برگزاری انتخابات سرپرست اداره هیات ورزشی هیات های ورزشی دو دوره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۵۵۳۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اداره کل دارو بدون سرپرست/ جایگزین احتمالی پیکانپور کیست؟

به گزارش خبرنگار آنا، اداره کل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو از هفته گذشته که محمد پیکانپور مدیرکل آن با حکم معاون رئیس جمهور به سازمان برنامه و بودجه رفت، بدون مدیرکل باقی مانده است و تا امروز نیز سید حیدر محمدی رئیس سازمان غذا و دارو که خود در ادواری سمت مدیرکل دارو را بر عهده داشت هنوز برای این اداره کل مهم سرپرستی تعیین نکرده است.

اداره کل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو متولی اصلی تأمین، نظارت و سیاست‌گذار اصلی دارو در کشور است و می‌توان گفت مهمترین و اصلی‌ترین نهادی در کشور است که نبض دارو در کشور را در دست دارد. مدیران اسبق این اداره کل اکنون هم در بخش‌های دولتی و هم خصوصی نیز به عنوان اصلی‌ترین سیاست‌گذاران و فعالان حوزه دارو محسوب می‌شوند، بسیاری از آنان در مقاطعی به ریاست سازمان غذا و دارو نیز رسیده‌اند محمد رضا شانه‌ساز و سید حیدر محمدی از جمله این افراد بوده‌اند.

محمد پیکانپور که تا هفته قبل مدیریت این اداره کل را بر عهده داشت از جمله نزدیک‌ترین افراد به رئیس سازمان بود مورد که در سال 1401 همزمان با ورود مجدد محمدی به سازمان غذا و دارو جایگزین شمالی در اداره کل دارو و مواد شد. در اواخر پاییز سال گذشته پیکانپور به مدیریت هولدینگ تیپیکو نیز نزدیک شد، اما در نهایت در سازمان غذا و دارو باقی ماند، چرا که یافتن جایگزینی با مشخصات پیکانپور برای محمدی مشکل بود، اما سر انجام با رفتن وی به سازمان برنامه و بودجه محمدی باید هرچه زودتر باید فردی به عنوان مدیرکل یا سرپرست اداره کل دارو به طبقه ششم سازمان غذا و دارو بفرستد.

بر اساس شنیده‌های خبرنگار آنا از سازمان غذا و دارو، محمدی از بین غلامحسین صادقیان، حسین شمالی، یک نفر را قرار است به عنوان سرپرست اداره کل دارو و مواد تحت کنترل تعیین کند.

غلامحسین صادقیان، مدیرکل کنونی حوزه ریاست سازمان غذا و دارو نیز همچون پیکانپور از نزدیکترین و معتمدترین مدیران نزدیک به سید حیدر محمدی است که پیش از این ریاست انجمن داروسازان اصفهان، معاونت اجرایی معاونت بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، عضویت در شورای شهر اصفهان را بر عهده داشته است.

حسین شمالی هم پیش از این مدیرکل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو تحت ریاست بهرام دارایی بود. از جمله اقداماتی که در دوران مدیریت وی صورت گرفت انجام طرح جنجالی دارویار بود. با انتصاب سید حیدرمحمدی به ریاست سازمان غذا و دارو، شمالی نیز از این سمت عزل شد.

علیرضا رستمی نیز فرد دیگری است که از او به عنوان یکی از جایگزین‌های پیکانپور نام برده می‌شود، اکنون سرپرست اداره کل فراورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو و همزمان رئیس اداره بازرسی این سازمان است که پیش از صادقیان مدیرکل حوزه ریاست سازمان غذا و دارو را بر عهده داشت.

 

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آخرین وضعیت خسارت‌های توفان شب گذشته خراسان رضوی
  • کریمی سرپرست دبیر کلی فدراسیون ملی ورزش‌های دانشگاهی شد
  • هیات های ورزشی ناشنوایان تقویم منسجم داشته باشند
  • غلامحسین صادقیان سرپرست اداره کل دارو و مواد تحت کنترل سازمان غذا و دارو شد
  • مدیرکل داروی سازمان غذا و دارو منصوب شد
  • سرپرست اداره کل دارو منصوب شد
  • برای برگزاری انتخابات منتظر تایید وزارت ورزش هستیم
  • سخنرانی رئیسی در آیین تجلیل از مدال آوران و قهرمانان ورزشی آغاز شد
  • اداره کل دارو بدون سرپرست/ جایگزین احتمالی پیکانپور کیست؟
  • سه‌شنبه بارانی در خراسان شمالی